top of page
thekla_edited.jpg

Isa

Oefentherapeut Mensendieck

Over mij:

Hallo! Ik ben Isa Merkuur. Ik ben in 2023 afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck, aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds kort werkzaam bij IJmed als Oefentherapeut Mensendieck.

Ik richt mij vooral op het aanleren van oefeningen en bewegingen die helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de houding, het vergroten van de mobiliteit en het versterken van de spieren. Dit alles doe ik niet alleen samen met de patiënt maken we een passend plan van aanpak. Met als doel dat u uw dagelijkse activiteiten weer goed kunt uitvoeren.

Naast het behandelen van volwassenen vind ik het ook erg leuk om met kinderen te werken. Daarom ben ik na het afronden van mijn opleiding tot algemeen oefentherapeut begonnen om mij verder te specialiseren met een opleiding tot kinderoefentherapeut. Naast mijn enthousiasme om met kinderen te werken vind ik de afwisseling erg leuk, zo zie ik veel verschillende klachten die ik samen met de patiënt behandel.

Mijn grote passie naast werken is schaatsen en ik zit in een marathonteam. In de winter trainen we vooral op het ijs en schaats ik veel marathonwedstrijden door het hele land. In de zomer zijn de trainingen erg wisselend met loop-, skeeler-, kracht- en fietstrainingen.

bottom of page