top of page
thekla_edited.jpg

Sandra

Administratief medewerker, logopedist i.o.

Over mij:

Hej! Ik ben Sandra en op maandag en vrijdag ben ik vaak het eerste gezicht bij binnenkomst in de praktijk. Ik werk namelijk sinds juli 2020 aan de receptie van IJMed. Naast het aannemen van de telefoon, het inplannen van de afspraken en het beantwoorden van alle bijkomende vragen van dien houd ik mij op de achtergrond ook bezig met een stukje communicatie en pr van de praktijk en alle bijkomende administratieve werkzaamheden.

Naast mijn werk bij IJMed ben ik in 2020 de opleiding Logopedie gestart. Ik volg de opleiding in deeltijd en combineer werk dus met studie. Hiervoor heb ik een communicatie opleiding afgerond en ben ik jaren in de commerciële sector werkzaam geweest. Omdat ik meer met mensen wil werken in plaats van voor mensen heb ik in 2020 de knoop doorgehakt en besloten om mij te laten omscholen. Met het samenvoegen van communicatie en zorg heb ik in het vak van logopedist de juiste combinatie gevonden. Ik hoop in 2024 af te studeren en wie weet wel het team van IJMed te versterken als logopedist.

Samen met mijn man en 3 lieverds van kinderen woon ik in Santpoort-Noord. Als het even kan proberen we met onze zelfgebouwde camper op pad te gaan. Wij zijn gek op Scandinavië, maar ook in Nederland zijn wij altijd op zoek naar mooie kampeerplekken.

Ja, een combinatie van gezin, werk en studie is druk en vergt enige planning, maar dat past bij mij en dan ben ik op mijn best. Ik ben een aanpakker, ga een uitdaging niet uit de weg, ben altijd op zoek naar oplossingen en help waar ik kan.

Ook in de praktijk, het helpen van patiënten en ondersteuning naar mijn collega’s doe ik met liefde. Ik hoop u altijd met een vrolijk gezicht en een vriendelijke houding te woord te staan zodat ook u met een lach binnenkomt en weer de deur uit gaat.

bottom of page