top of page
thekla_edited.jpg

Laura M

19058006304

Praktijkeigenaar, Fysiotherapeut

Over mij:

COPD-reactivering, bekkenbodem-/incontinentie klachten (bij volwassenen en kinderen) en fysiotherapie rond zwangerschap.

Mijn naam is Laura Metselaar en ik woon in de omgeving Alkmaar. Hoe ben ik vanuit Alkmaar hier terecht gekomen? Tijdens mijn opleiding heb ik hier stage gelopen (eind 2001/ begin 2002) en met succes want ik mocht na mijn afstuderen hier komen werken. Ik ben dus al sinds 1 juli 2002 met veel plezier werkzaam in de praktijk. Ik heb hier mijn partner Paul Metselaar ontmoet (1 van onze manueel therapeuten). Samen hebben we 3 schatten van kinderen. Naast mijn werk en zorg voor mijn gezin, ben ik graag aan het sporten zoals personal (kracht)training en bootcamp.

Wat doe ik zoal? Ik ben een vrolijke noot die mijn patiënten op het gebied van longzorg, (kinder)bekkenbodemproblematiek en zwangerschapsbegeleiding een stap verder weet te helpen naar meer lucht, o.a. minder plasproblemen en een goede zwangerschap met zo min mogelijk klachten.

Daarnaast mag ik samen met mijn partner Paul sinds 1 juli 2018 deze mooie praktijk leiden. Ik doe dit met veel plezier en geniet ervan om met dit mooie team samen te werken zoveel mensen op de been te helpen.
Samen zijn wij sterk en kunnen wij u als patiënt goed helpen.

bottom of page