top of page
medical-massage-at-the-leg-in-a-physiotherapy-cent-2021-08-26-20-00-09-utc.jpg

O V E R  O N S

Maak kennis met het team van IJMed

ONZE VISIE

Waarom?

Wij willen voor onze klanten zorgen! Daarom maken wij van uw probleem, ons probleem en zoeken wij naar de beste oplossing voor uw persoonlijke (zorg)vraag. Wij willen mensen weer op het juiste pad helpen en weer zien lachen. Daar worden wij gelukkig van!

Hoe?

Wij luisteren naar wat onze klanten willen en gaan op zoek naar hoe wij u het beste kunnen helpen. Zeker ook als wij daar meer voor moeten bieden dan u zelf had verwacht.

 

Wat?

Wij bieden daarvoor een breed scala aan diensten en zorgen ervoor, dat u door een (team van) specialist(en) wordt geholpen. Wij houden daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en zoeken de samenwerking met andere zorgverleners wanneer dat nodig is.

Visie

ONTMOET ONS TEAM

Team
Vacatures

VACATURES

Administratief medewerkster

Wij zoeken een enthousiaste administratief medewerkster, die voornamelijk front office taken verricht en zich daarbij opstelt als gastvrouw naar onze klanten. Vaak zul jij het eerste gezicht zijn voor (nieuwe) klanten en daarmee is jouw rol van groot belang voor de uitstraling van onze praktijk.

Jij bent verantwoordelijk voor de eerste opvang van iedereen die de praktijk binnenkomt. Je staat mensen telefonisch te woord en beantwoordt eventueel e-mail of stuurt deze door naar de juiste persoon binnen onze organisatie. Bovendien ondersteun je het team door onder meer afspraken te maken en te verzetten, het aanmaken en versturen van facturen en het verwerken van persoonsgegevens. Daarnaast verwachten wij flexibiliteit in het verrichten van diverse hand- en spandiensten binnen de praktijk.

Het is een absolute pré indien je goede basale computervaardigheden beheerst. Je zult werken met meerdere softwareprogramma's in een Google Workspace, maar ook Twinfield en SpotonMedics.

Tenslotte vinden wij het belangrijk, dat je een onderdeel wordt van ons team. Dus tijd en energie steken in teamactiviteiten en frequent deelnemen aan teamoverleg is noodzakelijk.

Je werkt in ons administratieve team met 3 andere administratieve krachten. Wij verwachten dat jullie elkaar ondersteunen in werkzaamheden en vervangen in periodes van afwezigheid.

Soort dienstverband: Deeltijd | Vaste baan
Salaris: €2.700,00 - €3.200,00 per maand

 

Aantal uur: 20-24 uur p.w.
Rooster: ma-vr

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren

  • Pensioen
     

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Overuren uitbetaald

  • Vakantiegeld
     

Word jij enthousiast van deze vacature, ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan en ons team te versterken? Je kunt je sollicitatie sturen aan info@ijmed.nl. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je terecht bij Laura Metselaar. 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Vacature manueel therapeut (i.o.) 

 

IJMed is op zoek naar een manueel therapeut! Wij zijn op zoek naar een manueel therapeut (i.o.) voor in ieder geval een periode van waarneming, maar ook een vast dienstverband is mogelijk.

IJMed is een jonge praktijk met een team van vijftien fysiotherapeuten en drie administratieve krachten. In de praktijk zijn veel verschillende specialisaties aanwezig, zodat iedereen met een gezondheidsprobleem bij ons terecht kan.

Wil jij werken in een moderne praktijk met een jong team, dat altijd in ontwikkeling is en op zoek is naar de beste zorg voor elke patiënt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

·    Manueel therapeut (i.o.), uren in overleg;

 

Wat beheers jij?

·    Goede communicatieve vaardigheden;

·    Flexibiliteit in werktijden en bereidheid om in overleg een avond te werken;

·    Kennis van elektronische patiënten systemen, bij voorkeur SpotOnMedics.

 

Wat bieden wij jou?

·    Op basis van ervaring en scholingsniveau wordt je startsalaris tussen €3500 en €4500 bruto op basis van een fulltime dienstverband;

·    Inschrijving in pensioenfonds Zorg en Welzijn;

·    Een goed gefaciliteerde werkplek;

·    Een jong en enthousiast team van collega’s met een goede werksfeer;

·    Mogelijkheid tot een vast dienstverband.

 

Affiniteit met het behandelen van patiënten met hoofdpijn, nekpijn en duizeligheid is een pré.

Word jij enthousiast van deze vacature? Ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan en ons team te versterken, of heb je eerst nog vragen? Twijfel dan niet en neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

bottom of page