top of page
medical-massage-at-the-leg-in-a-physiotherapy-cent-2021-08-26-20-00-09-utc.jpg

O V E R  O N S

Maak kennis met het team van IJMed

ONZE VISIE

Waarom?

Wij willen voor onze klanten zorgen! Daarom maken wij van uw probleem, ons probleem en zoeken wij naar de beste oplossing voor uw persoonlijke (zorg)vraag. Wij willen mensen weer op het juiste pad helpen en weer zien lachen. Daar worden wij gelukkig van!

Hoe?

Wij luisteren naar wat onze klanten willen en gaan op zoek naar hoe wij u het beste kunnen helpen. Zeker ook als wij daar meer voor moeten bieden dan u zelf had verwacht.

 

Wat?

Wij bieden daarvoor een breed scala aan diensten en zorgen ervoor, dat u door een (team van) specialist(en) wordt geholpen. Wij houden daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en zoeken de samenwerking met andere zorgverleners wanneer dat nodig is.

Visie

ONTMOET ONS TEAM

Team
Vacatures

VACATURES

Vacature manueel therapeut (i.o.) – waarneming 1 oktober 2022 – 1 april 2023 met mogelijkheid tot vast dienstverband.

 

IJMed is op zoek naar een manueel therapeut! Wij zijn op zoek naar een manueel therapeut (i.o.) voor in ieder geval een periode van waarneming, maar ook een vast dienstverband is mogelijk.

IJMed is een jonge praktijk met een team van vijftien fysiotherapeuten en drie administratieve krachten. In de praktijk zijn veel verschillende specialisaties aanwezig, zodat iedereen met een gezondheidsprobleem bij ons terecht kan.

Wil jij werken in een moderne praktijk met een jong team, dat altijd in ontwikkeling is en op zoek is naar de beste zorg voor elke patiënt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

·    Manueel therapeut (i.o.), uren in overleg;

 

Wat beheers jij?

·    Goede communicatieve vaardigheden;

·    Flexibiliteit in werktijden en bereidheid om in overleg een avond te werken;

·    Kennis van elektronische patiënten systemen, bij voorkeur SpotOnMedics.

 

Wat bieden wij jou?

·    Op basis van ervaring en scholingsniveau wordt je startsalaris tussen €3500 en €4500 bruto op basis van een fulltime dienstverband;

·    Inschrijving in pensioenfonds Zorg en Welzijn;

·    Een goed gefaciliteerde werkplek;

·    Een jong en enthousiast team van collega’s met een goede werksfeer;

·    Mogelijkheid tot een vast dienstverband.

 

Affiniteit met het behandelen van patiënten met hoofdpijn, nekpijn en duizeligheid is een pré.

Word jij enthousiast van deze vacature? Ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan en ons team te versterken, of heb je eerst nog vragen? Twijfel dan niet en neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

bottom of page