top of page
thekla_edited.jpg

Paul

19053811604

Praktijkeigenaar, Fysiotherapeut, Master in manuele therapie, Schoudertherapeut

Over mij:

Ik ben Paul Metselaar, gespecialiseerd in rugklachten, nekklachten, duizeligheid, hoofdpijn, schouderklachten, Methode McKenzie/MDT® – Methode Mulligan® en Medische Trainingstherapie (Noorse MTT).

In de eerste plaats de man van Laura en vader van mijn lieve kinderen: Jasmijn, Eva & Stijn. Op het moment dat ik hier in 2001 voor het eerste de praktijk binnenliep, had ik niet gedacht hier mijn vrouw te ontmoeten, samen met haar 3 kinderen te krijgen en bovendien samen met haar deze praktijk te gaan leiden.
Na mijn opleiding heb ik een periode in diverse praktijken in mijn woonplaats Alkmaar gewerkt, om vervolgens in IJmuiden te belanden. Bij IJMed heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de fysiotherapeut die ik nu ben. In die jaren heb ik heel veel verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding tot master in manuele therapie. Ik hoop met al deze kennis en ervaring mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Toch maakt al deze kennis en kunde mij niet de therapeut, die ik graag wil zijn. Ik ben van mening, dat de manier waarop ik met mensen omga mij maakt wie ik ben. Ik probeer iedereen te waarderen, zoals hij/zij is en met respect en warmte te behandelen. Mijn motto is dan ook: “Wie goed doet, goed ontmoet.”
Daarnaast probeer ik een goede werkgever te zijn voor mijn fantastische team. Ik probeer er alles aan te doen, om te zorgen dat zij zo goed mogelijk functioneren en zich kunnen blijven ontwikkelen. Zodat zij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

bottom of page